Gehaakte naamslinger voor Loek – Intarsia haken

met Geen reacties

Wat een toffe dingen heb ik afgelopen week mogen meemaken en doen. Het allertofste was de bruiloft van mijn broertje. Al maanden hebben we er met vrienden en familie naartoe geleefd. Een korte omschrijving van de dag (je had erbij moeten zijn): Heel spannend van tevoren, stralend bruidspaar, mooie dag, ontroerende momenten, lachen, proosten en feesten tot de late uurtjes. Over de dag erna is niet veel positiefs te schrijven ;-).

En pling, een piepje op mijn telefoon liet mij dezelfde week weten dat er een bestelling was geplaatst voor een gehaakte naamslinger voor Loek. Daar wordt ik altijd zo blij van!

Intarsia haken - Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken – Gehaakte naamslinger Loek

Een slinger voor Loek in Scheepjes lichtgrijs. Het kriebelt mij dan zo, dat ik het liefste meteen begin. Eerst even mijn voorraad bekeken. Gelukkig was alles nog voorradig en heb ik s’ avonds op de bank lekker al een paar vlaggetjes gehaakt. De rest was de dag erna klaar. Dan nog persen, kraaltjes en label aanzetten, mooi inpakken en dan op de post. Ik hoop dat de naamslinger een mooi plekje heeft gekregen.

Zelf geef ik de gehaakte naamslinger vaak cadeau als ik op kraamvisite ga. Ik vind zelfgemaakte/handgemaakte cadeau’s veel persoonlijker om te geven. Kun je zelf haken? Kijk dan eens voor het patroon in mijn Etsy shop. Geen probleem als je geen ervaring hebt met intarsia haken. Er zit een volledige foto en video tutorial bij. Veel haakplezier.

Heb je het patroon zelf al een keer gemaakt? Ik zou het echt hartstikke leuk vinden om het resultaat te zien. Maak een foto en laat deze achter bij de reacties onderin dit bericht, of post een foto op Instagram met #gehaaktenaamslinger.

Intarsia haken - Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken – Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken - Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken – Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken - Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken – Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken - Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken – Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken - Gehaakte naamslinger Loek
Intarsia haken – Gehaakte naamslinger Loek