Interieur stijl Studiodaytime

met Geen reacties

moodboard-interieur-algemeen

Naast de liefde voor handwerk is er ook de liefde voor kleur en interieur. En eindelijk mag ik weer helemaal los gaan. Drie maanden geleden zijn we naar een karakteristiek huis uit 1948 verhuisd. Tot nu toe zijn we alleen maar bezig geweest met het repareren van achterstallig onderhoud. Maar het belangrijkste is gewoon leven. Hoe en wanneer gebruiken we bepaalde ruimtes, wat is de lichtinval gedurende de dag en waar worden de ruimtes voor gebruikt? Ideeën zij er nu volop, daarom werd het tijd om deze ideeën eens uit te werken in een moodboard.

Ik ben begonnen met het verzamelen van inspiratie via Pinterest (zie mijn interieur bord). Hieruit heb ik een aantal afbeeldingen in een moodboard gezet en van hieruit 5 kleuren bepaald. Deze 5 kleuren gaan in alle variaties door het huis gebruikt worden. Het is een combinatie van stoer blauw en groen (om de mannen thuis tevreden te houden) en drie warme tinten rood-roze voor de vrouwelijke touch. Dit is voor mij de basis van het huis. Vanuit dit basis moodboard ga ik per ruimte een apart moodboard maken. De leefkamer wordt namelijk wat lichter terwijl de woonkamer een donkerdere kleurstelling krijgt.

Ooohhh, wat heb ik hier nu zin in!! Het liefste ga ik meteen aan de slag. Maar ik zal me nog even in moeten houden. De badkamer is als eerste aan de beurt. Oké, misschien ga ik tussendoor ook aan de berging werken…
Ik zal jullie de rest van de moodboards ook laten zien als ze klaar zijn en in de tussentijd ga ik veel rond snuffelen op Internet, woonwinkels en lekker struinen in vintage winkels en rommelmarkten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren