Mijn Pinterest favorieten

met Geen reacties

Wat een weekie, wat een weekie. Ben blij dat deze om is. Net met deze extreme kou werden bij ons nieuwe kozijnen geplaatst. Kan het erger??

Maandagmorgen om 8 uur stonden de werkmannen op de stoep met de nieuwe kozijnen. De verbouwing is nu echt begonnen. Januari vorig jaar hebben we ons kleine nieuwbouwhuis ingeruild voor een huis met karakter uit 1948. De vorige bewoners hebben er nog wel het een en ander aan gedaan, maar ook dat is inmiddels gedateerd. Geen probleem, wij zijn juist op zoek gegaan naar een klushuis. Inmiddels is er begonnen met het maken van een nieuwe ruimte voor de badkamer en ouderslaapkamer. Tot nu toe gebeurde dit mooi achter gesloten deuren. Tot deze week dus. Geen een ruimte is meer zoals het was.

Het resultaat is echt top, al is er aan de binnenkant nog niets afgewerkt. We wachten eerst tot de badkamer gereed is voor een stucwerkje. Kan de stucadoor meteen de ramen afwerken. Tja, dit gaat nog wel een tijdje duren. Maar alles went.

Handwerktechnisch is er dus weinig gebeurt deze week. Zelfs de naailes heb ik afgezegd, want ja, er moest nou eenmaal gepoetst worden in de avond. Het enige waar ik me nog toe kon zetten was het herindelen van mijn Pinterest account. Sinds kort is er een nieuwe functie beschikbaar: secties. Wat een uitvinding! Eindelijk wordt Pinterest een beetje overzichtelijk. Ik ben begonnen met het herindelen van het “Handmade fashion” bord. Ook heb ik nieuwe afbeeldingen op mijn eigen bord “Studiodaytime” geplaatst. Super leuk om al die inspirerende beelden weer eens te zien. Mijn hartje gaat sneller kloppen van al die mooie beelden. Daarom een kleine selectie speciaal voor jou:

Pinterest favorieten Studiodaytime
Pinterest favorieten Studiodaytime

 

1. Gehaakte sjaal van Kat Goldin. Het grafische patroon is echt te gek!
2. Perfect basis vest van Quince and Co. Een vest dat bij iedere outfit past.
3. Sixt Point Tee van Cathy Carron. Staat hoog op mijn todolist.
4. Warme wanten. Sorry, geen link te vinden maar wel goede inspiratie als variatie op een basis wanten patroon.
5. Toffe tas van Milk&Paper. Perfecte Franse look.
6. Bolletjes trui van Rowan. Daar wil je toch even aan voelen?