Mothersday crochet pattern flag

met Geen reacties

Jidde kwam afgelopen week al vol enthousiasme thuis dat hij een cadeau voor me had. Jasper fluisterde nog snel dat hij dit niet mocht verklappen, want het was voor Moederdag. Hoe leuk is het om op Moederdag iets speciaals te krijgen. Ik moet bekennen dat ik nadat ik mijn knutseltijd ben ontgroeid nooit meer een cadeau aan mijn eigen moeder heb gegeven. Vandaar dit originele gehaakte vlaggenlijntje voor mijn moeder.

Wil je je moeder ook zo’n origineel cadeau geven? Ga dan snel naar mijn Etsy shop en download het patroon.

 

Last week Jidde came home with a lot of enthousiasm. Jasper whispered quickly that he should not explain this because it was for Mothersday. How nice is it to get something special as a mother on Mothersday? I have to admit that in my mature life I never gave a gift to my mother again. Tha’s why I designed this flag specially for my own mother.
Would you like to give your mother such an original gift? Go to my Etsy shop and download the pattern.