Nieuw patroon Social Media kussens in Etsy Shop

met Geen reacties
[easy-image-collage id=800]

Met veel trots kan ik vertellen dat de eerste helft van de Social Media kussen collectie verkrijgbaar is als patroon in mijn Etsy Shop. Het was een hele klus, maar het is eindelijk gelukt. Na veel haak uurtjes, tellen, uithalen, nog eens uithalen en weer opnieuw beginnen ben ik ontzettend blij met het resultaat. De kussens liggen nu te pronken bij mij op de bank. Ze zijn gehaakt met Cocktail van Scheepjes. Een hele zachte wol. Het formaat van de kussens is 40x40cm.

Ben je toe aan een uitdaging? Ga dan lekker aan de slag met het Hashtag of AtSign patroon waarbij je haakt met twee kleuren. Het patroon heeft een duidelijke omschrijving en uitgebreide foto tutorials. Natuurlijk zie ik graag foto’s van jouw gehaakte kussen verschijnen. Plaats ze als reactie op dit bericht of plaats een foto op Instagram onder #socialmediapillow.