Phil Gouache project van start!

met Geen reacties

phil Gouache phildar

Een heerlijke trui voor de winterdagen, dat gaat het worden! Ik zat wat krap in de bolletjes zoals ik al schreef in een het bericht over deze geweldige “Kamille wol”. Intussen heb ik wat meer bolletjes Gouache kunnen verzamelen dankzij de geweldige medewerking van “De Wolhook” in Panningen. Genoeg voor een warme trui. Een zoektocht in de boekenkast heeft een prachtig patroon opgeleverd. Toevallig ook nog geschreven voor deze wol. Het patroon komt uit Phildar Magazine nr. 69.

Het garen breit heerlijk weg. Ik heb nog niet vaak met zo’n dikke wol gebreid, maar je hebt zo een pand af. Nadeel is wel dat je vaak moet wisselen van bolletje. Het voor en achterpand is af. Het begin van de eerste mouw is gemaakt. De boord brei ik met de mos groene Chrono Phil.

Het patroon is vrij makkelijk. Een trui met raglan mouwen en een ingebreide nerf. Deel hier je ervaringen met dit patroon.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren