Wol Wolle Wool Maastricht

met 1 reactie
wol wolle wool
wol wolle wool voorkant winkel

 

wol wolle wool
wol wolle wool binnen

Als dorpsmeisje maak ik zo af en toe een tripje naar de stad. Graag bezoek ik kleine boetiekjes, conceptstores en mijn favoriet Sissyboy Homeland. Meestal doe ik vooraf een klein digitaal onderzoek om te kijken of er nog leuke handwerkwinkels in de buurt liggen. Deze keer heb ik het niet gedaan.

Samen met mijn schoonmoeder loop ik vanuit de parkeerplaats de Spinx richting stad. Zien we net voor we op de markt zijn een vlaggenstok aan de gevel hangen met een enorme bol roze wol eraan. Voor de deur staat een fiets aangekleed met vrolijk gebreide lapjes. Daar moeten we toch echt even naar binnen! Heerlijk om onverwachts een handwerkwinkel tegen te komen.

Je stapt binnen in een klein wol paradijs met de mooiste garens en voorbeelden. Wol Wolle Wool heeft zoals ze het zelf beschrijven voor ieder wat wils. Van eco-katoen en fairtrade wol tot angora en cashmier. Ook worden er wolaccessoires, breipakketten en gebreide modeartikelen verkocht. De wol van Louisa Harding is geweldig! Prachtige kleuren met een tweed uitstraling en het voelt ontzettend zacht aan. Heel geschikt om een tijdloze trui of vest van te breien. Mijn vaste favoriete merk Scheepjeswol is er ook verkrijgbaar.

Louisa Harding Esquel
Louisa Harding Esquel
Louisa Harding Esquel - Moss
Louisa Harding Esquel – Moss
Louisa Harding Esquel - Eggplant
Louisa Harding Esquel – Eggplant

Uiteindelijk is er zoveel keuze dat ik niet kan kiezen. Maar met het adres in mijn broekzak en nieuwe ideeën kan ik altijd een keer terugkomen.

Voor degene die ook een dagje Maastricht hebben gepland:

Boschstraat 89
6211 AV Maastricht
Facebook
www.wolwollewool.nl

 

Bewaren

Een Antwoord

  1. Eke Loven
    |

    Inderdaad een absolute aanrader voor de handwerk fanaten.
    De sfeer en de inrichting prikkelen om meteen te beginnen.
    Ik was erbij en heb genoten!